Apolitični

Outlook festival Pula 2016.

Outlook Festival i ove godine za svoju publiku sprema pet nezaboravnih festivalskih dana uz nezaboravne zvukove bass ritmova kako bi još jednom dokazao svoju vrijednost u svijetu glazbe.

Predivan ambijent pulske Arene i tvrđave Punta Christo pokraj Pule i ove godine ugostit će neke od najpoznatijih hip hop, dub, reggae, drum & bass i dubstep izvođača koji će vjerne goste festivala zabavljati od 31. kolovoza do 4. rujna.

Outlook festival

Outlook festival ove godine će u pulskoj Areni otvoriti Damian ‘JR. GONG’, najmlađi sin Boba Marleyja te vrlo uspješan reggae i dancehall glazbenik. Osim što je Damian bio dio glazbenog sastava Super Heavy u sklopu kojeg je nastupao s Mick Jaggerom, Joss Stone i Daveom Stewartom,  u svijet glazbe infiltrirao se kao uspješan reggae i dancehall glazbenik.

Na posebnu radost organizacije Outlook festivala s pulske pozornice će i ove godine odjekivati zvukovi dubstep ikone Benga. Uz Benga, program Outlook festivala začinit će i dubstep imena poput Youngstaija Hatcha, a dancehall scena rezervirana je za Gentlemen’s Dub Club i Million Stylez.

Pula će pet dana odjekivati i zvukovima garage glazbe te drum & bass ritmova, stoga iz organizacije najavljuju dolazak glazbenih imena poput Mako i Skeptical, Med School, Andy C, Doc Scot i drugih. Bit će tu još brojnih izvođača, a za bolje uvid u raspored izvođenja posjetite službene stranice festivala.

Outlook festival ove godine ugošćava i neka nova glazbena imena od kojih su neka i domaća. Tako će ove godine na pulskom Outlook publiku zabavljati i Elemental, dobitnici ovogodišnjeg Porina za najbolju pjesmu. Elementalu će se priključiti Kandžija i Gole žene, dubstep producent Egoless te drum & bass producent Filip Motovunski. Čast predstavljanja hrvatske dub scene pripala je Bamwiseu i Double Digitronu.

Pula se svakako može pohvaliti najljepšim pozornicama u Hrvatskoj, Arenom i tvrđavom Punta Christo, pa ne iznenađuje da njihov ambijent i atmosfera koja se u njima stvara dodatno doprinose povratku Outlook festivala svake godine.

Ulaznice se mogu kupiti po festivalskim cijenama preko sustava Entrio ili na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Outlook festival već godinama slovi za jedan od vodećih svjetskih festival bass glazbe, pa ne propustite ove godine priliku osjetiti moć glazbe i ljeta u atmosferi koju za vas sprema organizacija festivala i grad Pula.