Apolitični

Otvoreni dan na Visokoj školi Aspira

Otvoreni dan na Visokoj školi Aspira

Pozivamo Vas u srijedu, 07. lipnja 2017. s početkom u 12,00 na Otvoreni dan Visoke škole Aspira u sklopu kojeg će se održati niz besplatnih radionica i predavanja.


Cilj Otvorenog dana je otvaranje vrata Aspire svim građanima te širenje znanja. Također, svi zainteresirani za programe Aspire tada mogu dobiti odgovor na sva pitanja.
Radionice i predavanja će biti tematski podijeljene na one iz područja turizma, gastronomije te iz područja sportskog menadžmenta.
Tako će privatni iznajmljivači moći slušati predavanja na teme poput „Kako marketinški pristupiti gostu“, „Booking.com- sve novosti i važne informacije“, „Internet marketing u turizmu- kako privući goste“ i educirati se na temu „Gost kao kralj“.
Gastronomske radionice na temu Kako pravilno pripremiti pašticadu od tune?“ će voditi chef Antun Nišević, najbolji hrvatski barmen Jure Vojković će voditi radionicu „Izradi svoj prvi koktel“. Također, održati će se i sommelierska radionica “Kako pravilno postupati s vinom“.
Radionice iz Sportskog menadžmenta će biti na temu „Digitalni marketing u sportu, kako se približiti navijačima preko društvenih mreža“ te “Kako povući sredstva iz EU fondova za klubove“.