Apolitični

Otvorene prijave za Škraping…

Otvorene prijave za Škraping…

Prijave za 12. izdanje najveće međunarodne treking utrke Škraping su službeno otvorene i već se prijavilo više od 90 natjecatelja.


Škraping utrka će se održati u subotu, 04. ožujka 2017. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već 27. veljače 2017. godine s eko-akcijom čišćenja staza.
Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu organizatori su također pripremili bogat sadržaj od predavanja, izložbe fotografija Stipe Božića i predstavljanja knjige, radionice za djecu te kazališne predstave u domaćoj režiji, pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka.


U nedjelju 05. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona. Na kojem će sudjelovati oko 100 djece iz vrtića cijele Zadarske županije.
Online prijave će biti otvorene do petka, 24. veljače 2017. godine do 12h ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja. Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se nalaze na web stranici www.skraping.hr.