Apolitični

Otvoren 17. Croatia Boat Show

Hrvatska, zemlja čija se bogata kulturna baština može otkriti unutar brojnih muzeja, galerija i crkava koje su danas, kao spomenici nulte kategorije, nezaobilazno poglavlje UNESCO popisa svjetske baštine i čarobno mjesto na Mediteranu u kojem se i ugodna šetnja pretvara u pravi silazak tisućljetnim stubama bogate i slavne povijesti. U svakom njezinom dijelu, u svakom godišnjem dobu, moguće je pronaći priču koja će vam na sasvim nov i poseban način dočarati posebnost ove iznimne mediteranske zemlje. Razasuti poput perlica u plavetnilu mora, čak 1244 otoka, otočića i grebena, koliko ih broji hrvatski Jadran, neponovljiv su i jedinstven razlog za nautičku avanturu iz snova.

Sajamska avantura nautike i plovila upotpunjena s još zanimljivijim sadržajima svakako je Croatia Boat Show koji je u Splitu danas otvoren za ljubitelje ovakvog sadržaja, mora, morskih jurilica, jahti, barki, jedrilica, gumenjaka i lijepih brodića. Već 17. godinu zaredom uspijevaju organizacijski učiniti lijep i poslovni pothvat u gradu podno Marjana, ove godine na zapadnoj obali, a jedan od njih je direktor sajma Robert Šormaz. Posjetio je naš „salon kulture“, izrazio zadovoljstvo u druženju i iskazao neke zanimljivosti vezane uz pripremu i samu promociju nautičkog druženja u Splitu u sljedećih nekoliko dana.

[audio_mp3 url=”http://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/ROBERT-SURMAZ-TON-1.wav”]

Sajam već drugu godinu smještajnim dijelom diše na zapadnoj obali; to je odličan prostor za ovakve izložbe, druženja i poslovne dogovore, ističe Robert i dodaje kako oni kao organizatori žele što više poslovnih realizacija, a to znači da polako i sigurno društvo izlazi iz situacije koja je već nekoliko godina prisutna kod nas, pa se tako i drugi gradovi na Jadranu uključuju u slične manifestacije poput ove.

[audio_mp3 url=”http://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/ROBERT-SURMAZ-TON-2.wav”]

Na kraju salonskog druženja domaćini se nadaju kako će Splićani, Dalmatinci, poslovni ljudi ipak doći na Croatia Boat Show dati svoj doprinos kroz lijepu i srdačnu riječ, a sve kako bi dodatno promovirali naš grad, Dalmaciju i Hrvatsku, zaključuje direktor sajma i kratko dodaje…

[audio_mp3 url=”http://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/ROBERT-SURMAZ-TON-3.wav”]

Više na: www.virtualyachtfair.com / www.onlinesajamjahti.com / www.virtuellebootsmesse.com
D. Šabić, mag. nov.