Apolitični

Otkriven program za New Europe Market (NEM) Dubrovnik 2021.

NEM Dubrovnik 2021. predstavlja raspored događanja koji će pod novim konceptom okupiti vodeće osobe svjetske i europske TV industrije, predstavnike televizijskih kanala, telekoma, sportskog streaminga, distribucije i produkcije. Većina programa održat će se na otvorenom, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama. Sve tri večeri dio su koncepta kakvog NEM Dubrovnik priprema po prvi puta.

New Europe Market (NEM) skupni je naziv za nekoliko događaja koje organizira Mediavision, agencija specijalizirana marketing i poslove u TV industriji. Uz već tradicionalni NEM Dubrovnik, 2019. godine predstavljeno je i njegovo zimsko izdanje pod nazivom NEM Zagreb, posvećeno kreativnoj strani TV industrije. A kako bi profesionalci ostali povezani i tijekom ograničavajuće 2020. godine, predstavljena je digitalna platforma NEM Network.

Tijekom četiri dana, od 6. do 9. rujna 2021., u predivnom Hotelu Dubrovnik Palace govorit će se o TV sadržaju, formatima, tehnologijama i trendovima koji kroje budućnost ove dinamične industrije. Ovogodišnji program organiziran je kroz market, predavanja, panele i screeninge te nezaobilazna dnevna i večernja druženja:

Uslijedit će panel „The Next Generation of EON Television: From TV to Entertainment Platform“ vodećeg telekoma i pružatelja medijskih usluga u jugoistočnoj Europi – United Grupe, a dan zatvara prezentacija i screening vodeće ruske TV kuće u području televizijske zabave, GPM Entertainment Television.

Kompletna prva večer odvijat će se na krovu Hotela Dubrovnik Palace, uz zalazak sunca.

Dosad je NEM Dubrovnik podržalo više od 180 utjecajnih tvrtki na globalnoj i lokalnoj razini, neke od kojih su Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, Global Agency i HBO Adria, kao i BBC Studios, ViacomCBS, All3Media International, NBCUniversal, Warner Bros., Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Mađarska i mnoge druge.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Pixabay