Apolitični

Osjećaj očaja i beznađa ublažava esencijalno ulje bora

Utjecaj bora na duh odnosi se na pročišćavanje duha pokojnika kako bi “čist prešao na drugu stranu“, dok su ga Kinezi palili kako bi duh pokojnika ostao sa svojom obitelji. Za života, smatrali su ga simbolom hrabrosti, snage i nepokolebive čvrstoće stoga su stari Škoti i Druidi borovima označavali mjesta hrabrih poginulih ratnika. Kolibe za znojenje (tadašnje saune) kombinirale su grančice bora, borovice i cedra za pročišćavanje od negativnih energija.

Iscjeljuje osjećaj samoće, nepripadnosti i napuštenosti. Ključna riječ za iscjeljivanje je korijen/i. Njegova duhovna vibracija je stabilnost, sposobnost održavanja strukture nakon prestanka djelovanja uzroka koji je tu strukturu poremetio.

Namjera bora je postojanost pa nas njegova energija pokreće u smjeru održavanja i njegovanja običaja, tradicije, obitelji i doma. Vodi nas prema osjećaju i stanju pripadnosti u kojem svako ljudsko biće crpi ljubav i mir. Pripadnost je stanje koje evocira emocije kao što su snaga, postojanost, bliskost, sigurnost, mir, zadovoljstvo, sigurnost, tolerancija.

Kombinacije za umanjenje duhovne patnje

Suha inhalacija, difuzer, kompresa, kupka

Bor (Pinus sylvestris) 6 kapi Tamjan (Boswellia carteri) 3 kapi Rimska kamilica (Chamaemelum nobile) 3 kapi

Osjećaj očaja, beznađa i tjeskobe

Bor (Pinus sylvestris) 6 kapi Timijan (Thymus vulgaris ct. timol) 3 kapi Bergamot (Citrus bergamia ) 4 kapi

Cijeli članak možete pročitati na: miss7zdrava.24sata.hr

Foto: Pixabay