Apolitični

OLIVERovih 70 – najavljen veliki koncert u Areni Zagreb, subota 11. 3. 2017.!

OLIVERovih 70 – najavljen veliki koncert u Areni Zagreb, subota 11. 3. 2017.! Nesam sumnje kako će arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta 

Kroz životopisan i duhovit razgovor proveo nas je njegov dugogodišnji prijatelj Siniša Škarica, uz podršku maestra Alana Bjelinskog i ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha.


Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima.
Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

OLIVERovih 70 – najavljen veliki koncert u Areni Zagreb

Ne skrivajući veselje što će njegove pjesme poprimiti novo ruho (pomalo soundtrackovsko) u aranžmanima Ranka Rihtmana, uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.
Iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju itd.