Apolitični

Okrugli stol na splitskom Pravnom fakultetu: Obrazovanje i tržište rada

 

Sve zainteresirane pravnike, posebno one buduće koji se tek trebaju odlučiti na smjer svog pravnog obrazovanja, pozivamo na okrugli stol na Pravnom fakultetu pod nazivom – Obrazovanje i tržište rada: Razvoj kompetencija, standarda zanimanja i kvalifikacija u pravnom obrazovanju”.
Okrugli stol Obrazovanje i tržište rada nalazi se u okviru projekta „IURISPRUDENTIA – Unapređenje kvalitete obrazovanja na pravnim fakultetima osječkog, riječkog i splitskog sveučilišta” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
S obzirom na aktualnu problematiku kojom se okrugli stol Obrazovanje i tržište rada bavi, nesumnjivo će pobuditi pozornost pravne struke u Splitu, stoga se očekuje jako dobar odaziv publike koja može i aktivno sudjelovati u raspravi. Predavanje i rasprava na okruglom stolu održat će se u hotelu President (Split) u četvrtak (16. lipnja) 12 – 15.30.

Sudionici na okruglom stolu: Obrazovanje i tržište rada


Sudionici stola su doc. dr. sc Marija Boban, koordinatorica projekta „Iurisprudentia” za Pravni fakultet u Splitu i pročelnica Katedre za ekonomske i financijske znanosti Pravnog fakulteta i doc. dr. sc. Dinka Šago, tajnica projekta „Iurisprudentia” za Pravni fakultet u Splitu, pročelnica Zavoda za suradnju s gospodarstvom i ustanovama Pravnog fakulteta u Splitu.
Marija Boban govorit će na temu Obrazovanje i tržište rada: Razvoj kompetencija, standarda zanimanja i kvalifikacija u pravnom obrazovanju, dok će Dinka Šago govoriti na temu: Predstavljanje ključnih poslova i kompetencija za odabrane standarde zanimanja: odvjetnik, javni bilježnik i poreznik. Bit će zanimljivo i poučno. Dođite u četvrtak u hotel President i sudjelujte aktivno na okruglom stolu!
Foto: Teo Peričić