Apolitični

Održan kamp pod nazivom “Fair Play”

Održan kamp pod nazivom “Fair Play”

Braniteljska zadruga „Patriot” u suradnji sa Kickboxing klubom Kula Sinj su i ove godine organizirali kamp za djecu i mlade pod nazivom “Fair Play” u kojem su se okupili mladi članovi KBK Kula te djeca i mladi iz splitsko-dalmatinske županije.

Kamp koji je zamišljen kao spoj odmora i edukacije, te sporta i rekreacije, a sve to uz stručni nadzor profesora, kreativnih voditelja i sportskih trenera.

Kamp je trajao četiri dana koja su bila ispunjena raznoraznim aktivnostima počevši od natjecateljskih aktivnosti u jezeru (Peruča), natjecanja iz luka i strijele, jahanja konja, utrke čamcima na jezeru, raftinga čamcima, airsofta, sportske aktivnosti i slično.

U kampu su organizirana i predavanja o prvoj pomoći o čemu je predavao prof. Miško Kerekeš, te edukacija o prirodi i biljkama, pregledavanje spomen zbirke Domovinskog rata i slične teme o kojima je govorio prof. Filip Ratković . Jedan od najuzbudljivijih trenutaka je bila prezentacija visinske vježbe sa članovima HGSS-a, te prezentacija opreme i vježbe sinjskih vatrogasaca koji su oduševili okupljene u kampu.

Na kraju su djeca i roditelju izrazili oduševljenje za provedene dane u kampu, zahvalili voditeljima, te zakazali svoje mjesto unaprijed za novi kamp koji bi se trebao održati krajem kolovoza, što je pokazatelj da je ovaj kamp “pun pogodak”.