Apolitični

Odličan i nezaboravan koncert Parnog valjka u Zadru!

Dvije godine prošlo je od posljednjeg koncerta Parnog valjka u Zadru. Proteklog vikenda na koncertu u zadarskom Arsenalu publika je pokazala koliko im je nedostajao ovaj bend. Puni energije, Parni valjak je odličnom svirkom pokazao da itekako imaju još toga za pokazati svojoj publici, ali i da su odlični mentori od kojih bi mlađe snage itekako trebale učiti. Koncert u petak bio je idiličan spoj akustične i električne izvedbe, nadodan novim pjesmama, koje su u zaista kratkom vremenu od predstavljanja javnosti, postale hitovi, s prepoznatljivim zvukom ovog benda. Unaprijed rasprodan koncert u Zadru trajao je skoro tri sata, a osim publike, bilo je očito i da dečki iz benda ne kriju zadovoljstvo i oduševljenje publike koja ih je jedva dočekala i koja je s njima otpjevala sve pjesme, doslovno od prve do zadnje.
Koncert su otvorile pjesme Moja je pjesma lagana, Sjaj u očima, Neda, a nastavilo se nizanjem hitova. Ono što svaki bend tajno priželjkuje dogodilo se upravo njima. Nakon što su odsvirali cijeli koncert, otpjevali mnoge hitove i starijeg i novijeg datuma, nakon nekoliko biseva te nakon što su se svjetla upalila i dala znak da je koncertu i druženju došao kraj, publika je nastavila pjevati pjesme.
Ovakvu publiku stvarno treba zaslužiti, a oni su svojom dugogodišnjom karijerom i kvalitetnim pjesmama upravo to i zaslužili.
Ukratko, mnogi su se u petak i složili, ovo je svakako bio jedan nezaboravan koncert Parnog valjka jer su svi zajedno pjevali.

Više u kategoriji: Glazba; Život
Izvor i foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag. nov.