Apolitični

Objavljena je potpuna satnica INmusic festivala

INmusic festival #15 počinje za tri tjedna, a na festivalskim stranicama je sada dostupna i potpuna satnica najvećeg hrvatskog open air festivala.

The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Kasabian, Royal Blood, IDLES, Róisín Murphy, White Lies, Fontaines D.C., Gogol Bordello, Amadou & Mariam, Sleaford Mods, The Comet Is Coming, Hinds, Dry Cleaning i Tamikrest samo su neka od imena koja će nastupiti na slavljeničkom, 15. izdanju INmusic festivala. Organizatori su sada objavili i cjelovitu satnicu, koja je dostupna na linku: https://www.inmusicfestival.com/program/2022?view=lineup

Headlineri prvoga dana festivala 20. lipnja su veličanstveni The Killers koji za glavnu pozornicu INmusic festivala pripremaju pravi spektakl, a prije nje će ondje nastupati IDLES, Hinds, Paul the Walrus te pobjednici INmusic Breakthrough natječaja Nocktern. Fontaines D.C., KOIKOI, Benston i The Splitters će istoga dana svirati na World stageu, dok će publiku na Hidden stageu zabavljati Afrodelic, Je Veux, Black Room i Slow Cured. Osim festivalskih, u prodaji su i jednodnevne ulaznice za prvi dan festivala, koje možete nabaviti u službenom INmusic webshopu.

Četverodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po cijeni od 649kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. Višestruki posjetitelji INmusic festivala registrirani kao članovi INmusic cluba imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna. U prodaji je i ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za 15. izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala i dostupan isključivo putem službenog INmusic webshopa.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay