Apolitični

Objavljen program Vaicanto festivala 2021. i Queen konvencije

Od 6. – 15. 8. na rasporedu je 2. izdanje VAICANTO FESTIVALA i QUEEN konvencije prepuno raznih događanja, a kojim se obilježava i „prava“ 50-ta obljetnica od osnutka jednog od najboljih pop rock bendova u povijesti.

Istovremeno u tjednu festivala , posebni meniji sa više sljedova bit će u ponudi nekih od najpoznatijih zadarskih restorana.

Uz to program Street Food Festivala obilovat će i popratnim događanjima, glazbenim nastupima, pop up cornerima i raznim drugim aktivacijama, a održavat će se od 10. -15.08. Osim navedenog, na jedan neobičan način povezat će se hrvatska i dalmatinska autohtona jela i namirnice sa omiljenim jelima pjevača.

Queen Boat Party zabava je za sve one koji će se htjeti otisnuti od kopna i kroz prekrasan zadarski akvatorij uživati u glazbenoj podlozi najboljih izvođača 70-ih i 80-ih uz DJ-a i gastro ponudu na jednom od dva broda – Arbiana i Zvijezda Kvarnera i to u dva termina – 12. i 15.08.

I za kraj, ono što smo svi čekali, ono čega smo se toliko svi zaželjeli – koncert jednog od najboljih svjetskih tribute to Queen bendova, QUEEN REAL TRIBUTE uz posebnog gosta Michele Luppia, aktualnog člana ikonskog benda WHITESNAKE koji će se pridružiti na pozornici i odraditi poseban set. Očekuju vas i razna iznenađenja!

Koncert će se održati 14.08. na zadarskom Forumu s početkom u 21.00h.

O pravilima, mogućnostima i svim ostalim sigurnosnim aspektima izvještavat ćemo vas na vrijeme i kroz objave na našoj službenoj Facebook stranici VAICANTO festival kao i na Instagram profilu.

Ulaznice za festival bit će dostupne od 01.06.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com