Apolitični

Objavljen dnevni raspored nastupa na Zagreb Beer Festu

Više od dvadeset glazbenih imena iz regije stat će na pozornicu ovogodišnjeg izdanja Zagreb Beer Festa. Najveći zagrebački open-air festival održat će se od 18. do 21. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana i ponovno pretvoriti središte grada u omiljenu destinaciju svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom

Festival će u četvrtak, 18. svibnja otvoriti Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal te Alen Vitasović, legendarni istarski glazbenik čiji nastupi su sinonim za feštu. Istog dana na festivalsku pozornicu će stati i zagrebački rock bend Orvel, makedonski eklektični kolektiv Funk Shui i sve zamjećeniji šibenski rock sastav BluVinil.

U petak, 19. svibnja festivalski program će biti zaokružen nastupima osječkog rap dua Krankšvester, jednog od ključnih imena domaće hip-hop scene, zatim beogradskih alt-rockera Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, rock dua i dobitnika Rock&Off nagrade Djeca!, istaknutog pjevača, multiinstrumentalist i producenta Elvisa Sršena i njegovog benda Disco Blues te pop-punk dvojca Luzeri, kojeg čine Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay