Apolitični

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe „Biograd”

Tvrtka Terracon d.d. sa sjedištem u Bijankinijevoj bavi se s različitim djelatnostima, jedna od takvih je i opskrba s pelenama, medicinskim aparatima i pomagalima različitim institucijama kao što su domovi, bolnice i slično. Maja Bilan, djelatnica tvrtke, nedavno je tako poslovno posjetila Zadarsku županiju te nam u razgovoru istaknula važnost terenskog rada:
– Naš opis posla je obilazak doktora opće prakse preko kojih stupamo u kontakt s pacijentima, a jako uspješno surađujemo sa Šibenikom i Zadrom. Po preporuci doktora, dogovorili smo suradnju s obiteljskim domom za nemoćne osobe „ Biograd”.

Možete li nam u nekoliko rečenica iskazati vaše impresije prilikom poslovnog posjeta Domu Biograd?
– Oduševila nas je obiteljska atmosfera osoblja prema štićenicima, prema njima se ne odnosi kao prema pacijentima nego kao prema obitelji. Svaka soba ima svoju vlastitu kupaonicu, TV, podno grijanje, a posebno nas je dojmila domaća kuhinja i prilagođavanje pacijentima u svakom pogledu.
Kakvu suradnju očekujete između Doma u Biogradu i tvrtke Terracon d.d.?
– Kao što smo već spomenuli, tvrtka Terracon d.d. bavi se različitim djelatnostima, opskrbljujemo dom s našim proizvodima. Djelatnici i štićenici su jako zadovoljni s našim uslugama, pristupaju vrlo ozbiljno i odgovorno poslu i na raspolaganju smo jedni drugima u svakom trenutku. Nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo – istaknula nam je u razgovoru Maja Bilan.
Djelić ugodnog ozračja iz Doma Biograd donosimo u video prikazu.

M.Bilan,osc.