Apolitični

NTF postaje profitabilan poslovni model u koji se mnogi žele uključiti

U posljednjih godinu dana tržište NFT-a ostvarilo je nevjerojatan rast te se na njemu okreću milijarde dolara. S takvim nezamjenjivim tokenima moguće je utvrditi vlasništvo i autentičnost digitalne robe i medija tako da se oni idealni za sve digitalne kreatore koji tako mogu prodavati svoj sadržaj (glazbu, slike, animacije, video itd.) i širiti poslovanje.

Mogi su se odlučili okušati u izdavanju NFT-a i uključili ih u svoj poslovni model, no nisu sigurni što i kako dalje. Zato je Visa pokrenula program Visa Creator koji je namijenjen poduzetnicima koji se bave umjetnošću, glazbom, modom i filmom. S programom ciljaju na sve oni koji su ozbiljni u uključivanju NFT-a u svoj poslovni model, bez obzira na to jesu li tek iskovali svoj prvi NFT ili imaju iza sebe nekoliko uspješnih izdavanja.

NFT-ovi imaju potencijal postati snažan akcelerator ekonomije kreatora, rekao je Cuy Sheffield, voditelj odjela kriptovaluta unutar Vise. Proučavali smo NFT ekosustav i potencijalan utjecaj na budućnost trgovine, maloprodaje i društvenih medija. Putem programa Visa Creator želimo pomoći ovoj novoj vrsti malih i mikro poduzeća da iskoristi nove medije za digitalnu trgovinu, dodao je.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay