Apolitični

Novo turističko čudo iz Splita: zavirili smo u hrvatski plutajući apartman!

Ovog ljeta, najvjerojatnije na jednoj od prestižnih splitskih lokacija uz obalu, javnosti će biti predstavljen prototip prvog hrvatskog ‘plutajućeg apartmana’. U potpunoj diskreciji u malom brodogradilištu u Vranjicu pokraj Splita upravo traje zadnja faza njegove izgradnje, projekta iza kojega stoji tvrtka Caelum 1029. i njezina vlasnica Maja Regjo

Ona je svojih 25 godina iskustva rada u brodogradnji i ekonomiji – danas se nalazi u financijskom menadžmentu jedne međunarodne kompanije – iskoristila da bi ‘sa strane’ pokrenula svoj mali i ambiciozni biznis kojemu se konture već ozbiljno naziru. Nije prototip još ni dovršen, a već se teško brani od interesa potencijalnih kupaca i partnera.

Apartman je formalno zapravo brodica duljine 12 metara te širine i visine po pet metara, dakle pristojan dvoetažni stan od četrdesetak kvadrata. Na donjoj palubi nalaze se kuhinja, dnevni boravak i kupatilo, a na gornjoj spavaonica s velikom zakrivljenom staklenom stijenkom koja otvara spektakularan pogled gdje god se vezali, kao i paluba s jacuzzijem.

Komotno za dvije osobe, dovoljno i za četiri.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: OASIS MEU