Apolitični

Novi spot klape Žrnovnica

Nakon obrade pjesme „Pod kapon dalmatinskon” klapa Žrnovnica vam predstavlja spot za svoju prvu autorsku pjesmu „Kušin”, za koji je na prvoj večeri XX. Marko Polo Fest-a u Korčuli dobila – Nagradu hrvatskih radio postaja. Spot je snimljen na dvije lokacije, na moru ispred otoka Čiova kod Crkve Gospe od Prizidnice te na rijeci Žrnovnici u Žrnovnici. U njemu su kao glumci uz klapu sudjelovali dida Boris Bulaja, 11-godišnji Nikola Tomić, 9-godišnja Kira Dominić-Bakotić te 3-godišnji Toni Mihovilović. Režiju i montažu spota ove ljubavne pjesme potpisuje Miljenko Marin & mmaar, snimanje je odradio također Miljenko Marin, dok zračne snimke potpisuje Duje Marin / AEROBLIC, koji je ujedno i član klape.
Glazbu je skladao Ante Puljiz, a tekst za ovu prekrasnu pjesmu potpisuju zajedno Ante Puljiz i Zvjezdana Čagalj. Timbar vokalnom aranžmanu dala je Mia Vidović, dok instrumentalni aranžman potpisuje Ante Gašpardi.
– Spot se premijerno počeo emitirati na nekim TV kućama, a očekujemo kako će zadobiti vaše povjerenje na obostrano zadovoljstvo vas koji uživate u našim pjesmama i nas kao klape koja želi podijeliti s vama naše pjesme i glazbenu umjetnost. Radujemo se zajedničkim druženjima – ističu u klapi Žrnovnica.
Više u kategoriji: Glazba
Foto: Klapa Žrnovnica
D. Šabić, mag. nov.