Apolitični

Novi showroom branda eNVy room u Zagrebu

Dvojac branda eNVy room, najpoznatijeg po serijama raskošnih večernjih haljina za posebne prigode i vjenčanica, u Zagrebu je službeno otvorio svoj novi showroom.

Na svečanom otvorenju, uz glavne odgovorne – dizajnere Vjeku Franetovića i Nikicu Ivančevića, predstavljanju novog modnog kutka u gradu Zagrebu prisustvovale su brojne poznate ambasadorice i ljubiteljice mode.

Novi prostor otvoren je na adresi Vlaška ulica 68, a modni dvojac je u svom prepoznatljivom stilu za interijer i vizualni identitet još jednom dokazao zašto se već 12 godina uspješno modno razvijaju na hrvatskoj sceni.

eNVy room showroom

U prozračnom i elegantnom ambijentu, novi izložbeni prostor branda eNVy room proteže se na 250 metara kvadratnih prezentirajući modni dizajnerski dvojac u svom minimalističkom, ali profinjenom stilu.

Novi modni kutak branda eNVy room, unutar jednostavno uređenog prostora s bijelim zidovima i podovima, glavnu ulogu prepušta 120 izloženih modela vjenčanica te večernjih haljina. Sve zaljubljenice u modni potpis dvojca Franetović i Ivančević u novom će modnom carstvu tako moći uživati u još jednoj seriji bajkovitih haljina za najbitniji dan u životu te za brojne druge svečane prigode. Osim haljina, u novom showroomu izloženi su i svi potrebni modni dodaci koji će svaku večernju kombinaciju učiniti dobitnom.

Na otvorenju novog showrooma tako su se našla brojna poznata imena ikona stila hrvatske estrade poput Bojane Gregorić, Kristine Krepele, Semente Rejhard, Mirne Zidarić, Mije Kovačić, Tatjane Jurić i brojnih drugih zaljubljenica u modni izričaj eNVy room dvojca.

Izgled interijera potpisuju upravo dvojica dizajnera, tvoraca eNVy room branda, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Poput njihovih haljina, u koje ulažu mnogo truda i finih materijala, i novi prostor pomno je osmišljen i izrađen u cilju ostvarenja svojim klijenticama ugodnog ambijenta i ozračja.

Franetović i Ivančević mislili su na sve detalje, pa tako osim bijele minimalističke estetike, dodatnom prostranstvu prostora doprinose i velike zrcalne zone i atmosferska rasvjeta.

Bajkoviti prostor upotpunjen je velikim zelenim vrtom te staklenom stijenkom kroz čiji izlog se haljine eNVy room dvojca čine kao prava umjetnička djela i san svake djevojke koja želi zablistati na svom najbitnijem danu.