Apolitični

Novi headlineri 20. izdanja Exit Festivala

Premijerno će na proslavi 20. godišnjice festivala nastupiti i Honey Dijon, rođena i odrasla u Chicagu, domu house muzike, koji je duboko ukorjenjen u njezin glazbeni stil

Svoje nastupe na velikoj proslavi 20. godišnjice dvostrukog europskog festivalskog prvaka upravo su potvrdili neki od ključnih aktera svjetske elektronske i trap scene, od kojih premijerno na EXIT stižu Sheck Wes, Honey Dijon i Paul van Dyk, a uz njih i Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz te Solomun, koji ekskluzivno za Exitov jubilej po prvi put donosi svoj specijalni 4-satni set!

Oni će se na Petrovaradinskoj tvrđavi pridružiti dugačkom popisu već objavljenih svjetskih i regionalnih superzvijezda kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Sepultura, Metronomy, Marky Ramone, Laibach i mnogi drugi.

Proslava 20. godišnjice EXIT festivala održat će se od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrijede i za festivalsko izdanje 2021. i, osim činjenice da su nabavljene po najpovoljnijoj cijeni od čak 50% popusta u odnosu na finalni iznos, svi koji su zadržali ulaznice, njih 82%, ulazi u „bubanj“ za osvajanje nagrada kao što su Doživotna ulaznica za EXIT, propusnica za pristup pozornici mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu, EXIT modni paketi i majice. Također, svim ovim kupcima bit će omogućeno i 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay