Apolitični

Nova pjesma Marka Tolje „Gdje smo mi”

U sklopu festivala 35. Večeri na Griču u Atriju Klovićevih dvora Marko Tolja predstavlja svoj novi singl „Gdje smo mi”.
Nova pjesma Marka Tolje „Gdje smo mi” pojavljuje se nakon dulje stanke jer se autor vratio pisanju pjesama te na prvu prepoznajemo jedinstveni zvuk riječkog muzičara. Vintage orkestar u kombinaciji s modernim beatovima aranžmanski je spojio talentirani Zvjezdan Ružić, Markov dugogodišnji suradnik i prijatelj.
– „Gdje smo mi” novi je singl i trudili smo se kao i uvijek do sada raditi bez kalkulacija prateći samo ono što nam je srce govorilo. I Zveki i ja previše volimo glazbu da bismo je stvarali matematički ili se ograničavali nekim normama koje su sada popularne. – kazao je Marko Tolja.
O pjesmi „Gdje smo mi”

Nova pjesma Marka Tolje „Gdje smo mi”


Sigurni smo da će novi singl biti drag svim Toljinim „starim” slušateljima, ali i da će prikupiti puno novih. Svjež, drugačiji, a ipak svoj – najbolje su riječi koje se opisuju u novoj pjesmi Marka Tolje „Gdje smo mi”!
Nakon velikog solističkog koncerta u dvorani Lisinski te prekrasne romantične balade „Ljubav”, koju je pjevao u duetu s Aleksandrom Kovač, mladi Riječanin Marko Tolja spreman je još jednom oduševiti svoju publiku.

Izvor i foto: aquarius-records.com