Apolitični

Nova pjesma „Dolazi nam Božić”…

Nakon duže stanke i posljednjeg singla „Kad poželim”, splitska grupa Produženi kabel objavila je novi singl „Dolazi nam Božić”. Široj publici su se predstavili tijekom proteklih godina svojim prvim studijskim albumom, zatim video spotovima za pjesme „Gospodin Karepovac” i „Kad poželim”. Zvuk benda komentiraju kao rock s primjesama popa i ostalih glazbenih pravaca, s autorskim tekstovima koji su podjednako fokusirani na šaljive i na ozbiljne životne teme. Nova pjesma „Dolazi nam Božić” predstavlja band u jednom novom svjetlu i šalje poruku da je smisao Božića ljubav prema bližnjima i provođenje blagdanskog vremena zajedno s njima, a ne samo isprazni shopping i ostale stvari koje nas udaljuju od osnovnog smisla Božića.
PRODUŽNI KABEL su: Stjepan Radović (lead vokal i gitara), Ivan Graovac (vokal i bas gitara), Ivo Hajduk (vokal i gitara), Joško Radić (vokal i bubanj) i Ante Balarin (vokal i klavijature).
– Pjesma je nastala u trenu uoči jednog Božića… hvala svima što smo je konačno snimili i objavili! Želja mi je da se svidi mnogima, a da oni drugi ne kažu da je prepatetična. I najvažnije, nadam se da neće trajati samo jedan Božić 🙂 – rekao je Stjepan Radović, pjevač grupe.
A mi vam kroz video puštamo pjesmu s kojom će te upotpuniti ozračje kršćanskog blagdana u vašem kraju.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag. nov.