Apolitični

NOA Beach Club sa Zrća najavljuje sezonu za pamćenje

Najave govore da bi jedan od najboljih europskih ljetnih klubova moglo posjetiti čak 300 tisuća gostiju iz cijelog svijeta

Sezona je već počela, a ako je suditi po predsezoni, ova će godina rušiti rekorde. NOA u svojoj organizaciji ima čak pet Festivala te brojne druge kao što su Sonus, BSH Island Festival. Jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice Claptone 15. srpnja otvara program OASIS koji će se ponoviti još nekoliko puta tijekom ljeta.

Najpoznatiji festival u klubu NOA CIRCUS MAXIMUS ove je godine na rasporedu od 24. do 30 srpnja. Prvi Festival je održan prije deset godina. Na njemu su do sada nastupale brojne glazbene zvijezde među kojima su Marshmello, Robin Schulz, Tujamo, Dillon Francis, Curbi. Prošle godine postao je prvi DAO festival u svijetu na kojemu su se ulaznice mogle kupiti u obliku unikatnog NFT-a. Na njemu je ove godine impresivna postava među kojom su: Matroda, Steve Aoki, Vize, KSHMR, Brennan Heart, K-ICM, Mike & Me.

Svjetska DJ mega zvijezda Steve Aoki nastupit će na SUNSCAPE Festivalu od 7. do 10. kolovoza. Uz njega tu su KSHMR, Matroda, Malaa i brojni drugi.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay