Apolitični

NK Rudeš približava se Specijalnoj bolnici “Sv.Katarina”

NK Rudeš približava se Specijalnoj bolnici “Sv.Katarina”

POZIV NA TISKOVNU KONFERENCIJU
Poštovani,
zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečanost potpisivanje Ugovora između NK Rudeš iz Zagreba i Specijalne bolnice za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju «Sv. Katarina», koje će se održati 3. listopada 2017. godine s početkom u 11:00 sati u hotelu The Westin Zagreb, (Ul. Izidora Kršnjavog 1,). Ovim Ugovorom, NK Rudeš radi značajan iskorak u sustavnom pristupu prevenciji, dijagnostici i liječenju svojih sportaša, a bolnica Sv. Katarina postaje službena bolnica NK Rudeš. Svečanosti potpisivanja, prisustvovati će vodstvo NK Rudeš i bolnice Sv. Katarina te igrači prve momčadi NK Rudeš.


NK Rudeš, osnovan je 1957. godine a ovo mu je prva sezona u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. U suradnji s Španjolskim prvoligašem Deportivo Alaves, NK Rudeš je razvio partnersku suradnju s ciljem što veće međunarodne prepoznatljivosti te što sustavnijem razvoju kluba. Španjolski nogometni klub Deportivo Alaves iz grada Vitorie, prošle je godine bio finalist Kupa kralja.
Specijalna bolnica «Sv. Katarina» europski je centar izvrsnosti, nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. U ocjenjivanju najboljih “brandova” u Hrvatskoj, Specijalna bolnica Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini. Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u travnju 2017. godine na svečanoj dodjeli u Londonu uručena je prestižna nagrada ‘’Best Regional Hospital Award” kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga. Liječnici i znanstvenici bolnice Sv. Katarina intenzivno surađuju s s američkom bolnicom «Caroline’s Pain Institute» te s najprestižnijim njemačkim bolnicama «Unfalkrankenhaus-Berlin» i «Regiomed Kliniken».

U lipnju ove godine Specijalna bolnica «Sv. Katarina» u suradnji s čuvenom američkom i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS), organizirala jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija na temu personalizirane medicine u čijem radu su sudjelovali i dobitnici Nobelove nagrade.