Apolitični

Nina Badrić objavila novu pjesmu „Više smo od prijatelja”

Kažu za nju da ima jedan od najljepših glasova na ovom području – Nina Badrić objavila je novu pjesmu pod nazivom „Više smo od prijatelja” koju je posebno za nju napisao Dino Šaran. Kako bi glazbeni prijatelji s kojima surađuje bili svi na jednom mjestu, odabrano je Sarajevo za snimanje nove, po njima hit pjesme, koja će se uskoro promovirati putem radijskih i TV valova. Zanimljivo je da je kao prateći vokal Nini uskočila vrlo hvaljena glazbenica iz BiH i prijateljica Maya Sar.

Poznata glazbenica je preko svog Facebook profila poručila obožavateljima: „Najdraži moji, od srca vam poklanjam moju novu pjesmu i spot. Nadam se da vam se sviđa. Pišite mi u komentarima reakcije, čitam vas. Idemo lajkati i sherati, sviiiii! Volim vas.”
Podsjetimo da je Nina višestruka osvajačica nagrade Porin, među najtrofejnijim je glazbenicima čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske, a zna od srca kazati kako je jedan od najzaslužnijih ljudi za njezinu glazbenu karijeru pokojni Dino Dvornik koji joj je jako puno pomogao. Pogledajmo Ninu u njenom stilu uz odličnu produkciju, vrhunski vokal i zanimljivi video spot pjesme „ Više smo od prijatelja”.
Više u kategoriji: glazba
Foto: aquarius-records.com
D. Šabić, mag. nov.