Apolitični

Ni ovog ljeta ništa od Ultre u Splitu? Sve je izglednije da će se festival opet otkazati

Do novog izdanja Ultre u splitskom Parku Mladeži ostalo je još točno 164 dana, koliko odbrojava brojčanik na službenoj stranici najpoznatijeg svjetskog festivala elektroničke glazbe. Dakako, sve je još pod velikim upitnikom, jer kako su nam rekli u odnosima s javnošću, pomno se prati situacija s pandemijom koronavirusa. Ako epidemiološki uvjeti to dopuste, Ultra će se u Splitu održati 9., 10. i 11. srpnja.

Ipak, sve je izglednije da se ni ove godine neće održati. Kako piše Billboard, organizatori bi uskoro trebali izaći s priopćenjem kako otkazuju festival u Miamiju koji se održava u ožujku i u ovom ga trenutku pokušavaju premjestiti za sljedeću godinu. Pravni tim Ultre već je uputio pismo gradskim vlastima sa zahtjevom da se datumi održavanja i sve financijske obveze premjeste na 2022. godinu u razdoblje od 25. do 27. ožujka.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20 eura koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos će se moći iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom.

Za sve one koji ne žele iskoristiti već kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili mogućnost zamjene, osigurali smo povrat sredstava. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, rekli su tada organizatori.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay