Apolitični

Neumorni i popularni Milan Terze

Neumorni i popularni Milan Terze

Splitski pjevač Milan Terze jedan je od rijetkih glazbenika koji radi gotovo svakog vikenda na raznovrsnim zabavama, veselicama, koncertima, svadbenim svečanostima i tako punih petnaest godina.

Postoji li kod njega zamor materijala. Opterećenje pjevanja ili pak kronični nedostatak slobodnog vremena vidjet ćemo u sljedećem prilogu kojeg smo snimili kod nas u Vinoteci Viola.
Dobar je i dugogodišnji prijatelj s najpoznatijim hitmejkerom s ovih prostora-Tončijem Huljićem koji mu je i napravio jednu pjesmu, ali Milan nije takav čovjek da želi „smetati“ prijateljima nego ističe kako će sve doći samo od sebe postupno s vremenom. Podsjetimo ukratko, ljubav prema glazbi, Milanu je usadio otac koji već skoro 40 godina pjeva u klapi Kamen. Najveće iskustvo stekao je pak prateći popularnog Jolu i to od samog početka njegove karijere.

‘Jole i ja smo bili prijatelji i slučajno smo bili jedan dan kod njega u stanu i kaže on, aj izvadi gitaru da vidim kako pjevaš, sviraš i sutradan sam već pjevao s njim na svadbi’, rekao je Milan.
Nakon šestogodišnje suradnje s Jolom s kojim ga veže veliko prijateljstvo, odlučio je napraviti korak dalje i zaplovio u solo vode.
Jedan je od najboljih domaćih zabavljača na svadbama čiji je raspored popunjen i po godinu dana unaprijed često je angažiran i na proslavama svojih prijatelja s estrade poput Jelene Rozge, Petra Graše i Danijele Martinović i drugih.
Evo splitske priče s popularnim Milanom!