Apolitični

Netflix, HBO Max, Disney+ i Amazon Prime… što nam sve nude i koliko će nas to koštati

Nakon što je objavljeno da u Hrvatsku dolazi i HBO Max, donosimo najvažnije hitove pojedinih streaming platformi i popis cijena

Netflix

Gledatelji uživaju u američkim, europskim i azijskim filmovima te hit serijama poput južnokorejskih “Igra lignje”, “Hellbound” i “All of Us Are Dead”, španjolske “Kuće od papira”, kriminalističke drame “Ozark”, ležerne “Emily u Parizu” te mnogih drugih televizijskih uspješnica.

Kao jedna od najpopularnjih svjetskih streaming platformi nudi niz paketa koje gledatelji mogu odabrati ovisno o individualnim potrebama. Osnovni paket košta 7,99 eura, standardni 9,99 eura, a premium 11,99 eura. 

HBO Max

Na mjesto HBO GO platforme 8.ožujka dolazi HBO Max, premium streaming platforma.

Dok je za HBO GO mjesečna pretplata iznosila 5, 99 eura, cijena HBO Maxa bit će za euro skuplja.

HBO Max će na jednome mjestu objediniti Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, a Warner Bros. filmovi će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijima koji će biti dostupni su “Matrix: Uskrsnuća”, “Dina” i “Kralj Richard”.

Amazon Prime Video

Amazonov Prime Video možete nabaviti po cijeni od 5,99 eura, a za puni paket Amazon Primea koji uključuje stream glazbe i besplatnih dostava morat ćete dodati još dva eura, piše Klik.hr.

Amazon nudi pregršt naslova, no veliki dio se zasad odnosi na američko tržište.

Disney+

Kao što je već Jutarnji list najavio, tijekom ljeta u Hrvatsku dolazi i streaming platforma Disney+.

Disney+ će nuditi serije i filmove Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay