Apolitični

Neda Parmać, novi singl „Oslobodi me od nas”

 „Oslobodi me od nas” naziv je novog singla sjajne pjevačice s juga Hrvatske. Iako je već godinama u glazbenom svijetu, svoju samostalnu karijeru počela je relativno nedavno, ali i u tom kratkom razdoblju Neda Parmać objavila je nekoliko zapaženih singlova.

S obzirom na to da ne namjerava stati, svojoj će publici uskoro predstaviti novi singl i spot. Pjesmu „Oslobodi me od nas” potpisuje autorski dvojac Marko Vojvodić i Igor Ivanović, a s istom će se pjesmom Neda predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu.

Neda Parmać  je ovog puta željela da joj objavu singla prati i video spot, pa je ovih dana s mladim redateljem Dinkom Šimcem snimila kadrove za svoj novi glazbeni spot.

Neda Parmać „Oslobodi me od nas”


– Jako se veselim vidjeti rezultat. Prošlo je više od godinu dana od zadnjeg videa, tako da sam jako znatiželjna i nestrpljiva. Ponosna sam na sve svoje suradnike na ovom projektu i sigurna sam da smo učinili odličnu stvar. – rekla je Neda.
Da je snimanje prošlo potpuno opušteno i da ekipi nije nedostajalo ideja za zafrkanciju, dokazuje urnebesni teaser kojim najavljuju video spot.