Apolitični

Neda Parmać prvi put samostalno nastupa na Splitskom festivalu !

Iako je na Splitskom festivalu nastupala već dva puta, ovogodišnji je poseban; Neda Parmać prvi će puta na pozornicu festivala stati sama.
Na Prokurativama će se u finalnoj večeri predstaviti pjesmom „Oslobodi me od nas”. – Iako sam na Splitskom festivalu nastupila dva puta, ove godine se posebno veselim nastupu jer sam prvi put sama na sceni. – istaknula je.


Kako je kazala, pauza od godinu dana je također pridonijela veselju, a pjesma „Oslobodi me od nas” je jedna od onih koja u njoj izaziva i malu tremu. – Taman je toliko zahtjevna da je jedva čekam izvesti. Pjesmu su napisali Igor Ivanović i Marko Vojvodić tako da je i to nešto novo u mojoj karijeri i nadam se da će sve skupa ispasti odlično. – kazala je.

Uporna Neda Parmać


Neda je nedavno za svoj aktualni singl snimila i zanimljiv video spot za koji je zaslužan mladi redatelj Dinko Šimac, a cijela je ekipa istaknula izvrsnu atmosferu na snimanju.

Uz nastup na Splitskom festivalu, pop pjevačica i bivša članica grupe Feminnem raduje se i suncu, moru i ljetu u gradu pod Marjanom.
– Jako volim Split, tako da se veselim i okupati i prošetati Rivom. – poručila je veselo na kraju.