Apolitični

Neda Makjanić-Kunić – splitska modna vizionarka

Splitska modna kreatorica Neda Makjanić-Kunić uvijek raspoložena za razgovor, žena s puno energije i radnog elana na čelu modne kuće MAK s tradicijom već od 25 godina i prepoznatljivim modnim rukopisom kojem vjeruju generacije žena, ostavila je neizbrisiv trag u urbanoj, poslovnoj, ali i chic modi. Vrlo je aktivna i u društvenom te humanitarnom radu kroz udruge i institucije koje, zahvaljujući modnom znanju naše sugovornice, pripremaju različite modno-glazbene događaje između ostalog u cilju pomaganja potrebitima. Modni i dizajnerski znalac gđa Makjanić-Kunić posjetila je Terracon News i u vinoteci Viola sa zadovoljstvom razgovarala s našim novinarom.
Istakla nam je kako uz uspješnu karijeru poslovne žene, uvijek nalazi vremena za humanitarno djelovanje. Gospođa Makjanić-Kunić članica je kluba Rotary club Split Plus te Kruga – udruge poslovnih žena Hrvatske, koje rade na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu kroz poticanje ženskog poduzetništva, poslovne kulture i suradnje. Na nekoliko upita o stvaranju njene vizije mode, modnoj osviještenosti naših djevojaka i žena, planovima i željama.

Gospođa Neda Makjanić-Kunić dobitnica je mnoštva nagrada i priznanja za svoj rad što nam potvrđuju i njene vrhunske kreacije iz modne kuće MAK…
D. Šabić