Apolitični

Natječaj Zaklade „Čujem, vjerujem, vidim” za mlade i studente s invaliditetom

Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim” raspisala je Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladima i studentima s invaliditetom.
Natječaj je raspisan u povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 8. godišnjice djelovanja Zaklade.
Na natječaj se mogu javiti mladi od 16. do 29. godina i studenti s invaliditetom, pod uvjetom da su državljani Republike Hrvatske, a prijave se primaju do 19. studenog 2016.

 „Čujem, vjerujem, vidim”

Svi zainteresirani mladi, koji zadovoljavaju uvjete ovoga natječaja, mogu se prijaviti putem e-maila: zakladacvv@gmail.com ili poštom na adresu: Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“, Andrije Medulića 16, 10 000 Zagreb.

Što je potrebno priložiti za natječaj?
Prijave koje stignu na Natječaj, uz ispunjenu prijavnicu, obavezno moraju sadržavati životopis, kopiju važeće osobne iskaznice, kopiju rješenja o invaliditetu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, potvrdu nadležne Porezne uprave o visini primanje za sve članove kućanstva u 2016. godini (ako prijavitelj ili član kućanstva ostvaruje naknadu po bilo kojoj drugoj osnovi, primjerice Centra za socijalnu skrb, dostavlja se i potvrda o visini i iznosu primljene naknade za tekuću godinu), te potvrdu o redovnom školovanju.

Nepotpune prijave neće razmatrati, a svi sudionici Natječaja čije budu prihvaćene bit će obaviješteni o mjestu preuzimanja prijenosnih računala, najkasnije do 26. studenog, kako bi ih i osobno mogli preuzeti 1. prosinca.
Sve dodatne informacije mogu dobiti i na telefon 01/5510-092 ili pogledom na web stranice http://www.zakladacvv.hr/