Apolitični

Osmi hrvatski trijenale grafike u studenom i prosincu u Zagrebu

Kabinet grafike Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti organizira 8. hrvatski trijenale grafike i raspisuje javni natječaj, poziv autorima na sudjelovanje. Natječaj za prijavu radova otvoren je od 26. kolovoza do 19. rujna 2019. 

Trijenale će se održavati tijekom studenog i prosinca ove godine u izložbenim prostorima Gliptoteke i Kabineta grafike Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Na toj velikoj nacionalnoj i reprezentativnoj izložbi predstavit će se najbolja grafička ostvarenja umjetnika-sudionika aktualne likovne scene nastala u posljednje tri godine.

Natječaj za prijavu radova za 8. hrvatski trijenale grafike otvoren je od 26. kolovoza do 19. rujna 2019.

PravilnikTrijenala i prijavnicu autori mogu preuzeti na mrežnim stranicama Kabineta grafike Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Društva hrvatskih likovnih umjetnika.

Sudionici natječaja donose svoje radove i popunjenu prijavnicu u Kabinet grafike radnim danom od 9 do 15 sati ili šalju poštom na adresu: Kabinet grafike Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Hebrangova 1, 10000 Zagreb.

Najkasnije dan prije dostavljanja radova autori su obavezni popunjenu prijavnicu u dokumentu Word poslati e-poštom na adresu trijenalegrafike8@hazu.hr.

Cijeli članak možete pročitati na: culturenet.hr

Foto: Pixabay