Apolitični

National Geographic otvorio natječaj za najbolju fotku

Pobjednik će biti nagrađen ekspedicijom National Geographica, a njegova će fotografija biti objavljena u listopadskom broju časopisa National GeographicNational Geographic kanal organizira foto natječaj za sve ljubitelje fotografije. Prijave su otvorene početkom srpnja i trajat će do kraja kolovoza. Svi koji vole pričati priče kroz objektiv, mogu sudjelovati tako da pošalju fotografiju za sljedeće kategorije: životinje, ljudi, krajolik, fotografija iz zraka. Svaki kandidat može se prijaviti s jednom fotografijom u svakoj kategoriji. Fotografije za natječaj treba postaviti ovdje.

U razdoblju od 1. do 15. rujna sve slike bit će objavljene na web stranici natječaja, gdje će se održati glasovanje za glasanje publike. Profesionalni žiri će pregledati i ocijeniti ​​fotografije te će odabrati jednog pobjednika po kategoriji, kao i ukupnog pobjednika svih kategorija. Rezultati foto natječaja National Geographica bit će objavljeni na službenoj svečanosti u rujnu.

Dodatne informacije kao i odredbe i uvjeti za National Geographic foto natječaj mogu se pronaći na ovom linku. Rok za sudjelovanje je 31. kolovoza 2022.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com