Apolitični

Nasmijte se do suza u Šibeniku

Prvo festivalsko izdanje smijeha by Studio smijeh zaživjelo je u Šibeniku!

Riječ je o manifestaciji „Komedion festival” koja će se pod sloganom, čiji je autor Aristotel, „duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje” održati tri dana. Otvaranje manifestacije je održano 12. kolovoza.

Čast da otvori manifestaciju pripala je četvorici komičara, a to su hrvatski komičari Tin Sedlar, Josip Škiljo i Tomislav Kozačinski te srpski komičari Nikola Silić i Nesha Bridges, a jučer u drugom danu festivala smijeha su nastupili hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc, srpski komičari Ivan Nikolić i Aleksandar Perišić, slovenski komičar Tin Vodopivec te bosansko-hercegovačka komičarka Miranda Lončar. Inicijator njihovih nastupa, a i samog festivala bila je poznata hrvatska komičarka Marina Orsag koja je također nastupila na ovome događaju kao moderatorica večeri.

Uz njih, u zadnjoj večeri festivala će vas zabavljati i brojni drugi komičari koji izgaraju od želje da vam izmame osmijehe na lica.
14. kolovoza nastupaju hrvatski komičari Tomislav Primorac, Aleks Curać Šarić, TihomirPsihomir Paravina, Vlatko Štampar i srpska komičarka Jelena Radanović.

Ako vam je zgodno, svakako navratite u Šibenik po svoju dozu smijeha jer kao što i sami znate, smijeh je lijek za sve boljke!

Festival će se održati na plaži Banj, a planirani početak nastupa tijekom preostala dva festivalska dana je u 21:30.

Više u kategoriji: kultura, život
Foto: Facebook
Jelena Perko, mag. oec.