Apolitični

Nakon 52 natjecanja i odigrane 362 utakmice, Hajduk postao prvak Hrvatski Telekom e-Lige, premijernog esport natjecanja

Osam najboljih, po dvoje iz svakog kluba, plasiralo se u završnicu, a u velikom finalu je Hajduk, za kojeg su u paru igrali Stjepan Brstilo – Brstylo i Luka Radonić pobijedio Dinamo čije boje su branili Hrvoja Čleković – HRVoje-1995 i Tomislav Krizmanić.

Hajduk je pobjednik premijerne Hrvatski Telekom e-Lige, premijernog esport natjecanja u kojem su sudjelovali predstavnicima četiri najveća hrvatska nogometna kluba. S 362 odigrane utakmice i 2111 golova jučer je odigrana velika završnica u kojem su se igrači borili za naslov hrvatskog esport prvaka, vrijednu nagradu, u vidu PlayStation 5 konzole i priliku da pokažu svoje vještine i možda zasluže mjesto igrača nekog od hrvatskih e-klubova u budućnosti. Utakmice e-Lige su na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma imale su više od 250.000 pregleda, a samo finale je na YouTube i Facebook kanalima imalo više od 150.000 pregleda.

Tijekom trajanja Hrvatski Telekom e-Lige igrači su odmjeravali snage, znanja i vještine igrajući FIFA 21 na PlayStation 4 u ime svojih omiljenih klubova – Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Osam najboljih, po dvoje iz svakog kluba, plasiralo se u završnicu, a u velikom finalu je Hajduk, za kojeg su u paru igrali Stjepan Brstilo – Brstylo i Luka Radonić pobijedio Dinamo čije boje su branili Hrvoja Čleković – HRVoje-1995 i Tomislav Krizmanić.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Hrvatski Telekom