Apolitični

Najveći nautički sajam u Hrvatskoj Biograd Boat Show održat će se od 20.-24.10.2021.

Najveća izložba plovila na moru srednje i istočne Europe slavi svoju 23. godišnjicu nakon 21 godine kontinuiranog rasta i vrlo uspješnog sajma iz 2020., jednog od samo tri održana nautička sajma u Europi tijekom pandemije. Registracija je u tijeku, optimizam je visok na svim frontovima, a mnogi izlagači planiraju proširena izlaganja jer se očekuje da će ukupna situacija biti vrlo povoljna.

Novi brendovi i modeli

Neki od novih brendova plovila koji će se predstaviti na hrvatskom tržištu su luksuzno brodogradilište za jedrilice Solaris, kao i brend motornih plovila De Antonio iz Španjolske, kao i 3B Craft sportska ribarska plovila iz Italije. Finski brend Saxdor predstavit će svoj model Saxdor 200 Sport s četiri sjedala. Brendovi gumenjaka koji će imati svoj hrvatski debi su: talijanski brendovi Panamera i AB Inflatables, kao i kanadski Brand Gala. U segmentu luksuznih motornih jahti, Absolute će imati hrvatsku premijeru nove Navette 48, izravno sa svjetske premijere u Cannesu.

U segmentu katamarana, jedrilice Bali 4.2 i 4.6 imat će hrvatsku premijeru uz motorni katamaran Bali 4.3. Plovila s električnim pogonom bit će zastupljenija na izložbi, uključujući i svjetsku premijeru Solar Ferry kompaktnog električnog katamarana na solarni pogon idealnog za izlete i transfere kojeg će predstaviti tvrtka Agena Marin.

Cijeli članak možete pročitati na: turizam24.com

Foto: Pixabay