Apolitični

Najveći LED zaslon na svijetu aktiviran u Las Vegasu

Središte svjetske industrije zabave dobiva novo mjesto, koje će privlačiti brojne posjetitelje. Riječ je o jedinstvenoj okrugloj dvorani The Sphere, koja već pri testiranju izgleda kao da nije s ovog svijeta

Stanovnici i posjetitelji Las Vegasa ovih dana suočeni su s novim, nikad viđenim prizorom – usred tog grada, odmah pored poznatog hotela The Venetian, niknula je proteklih mjeseci 2,3 milijarde dolara vrijedna ogromna kugla. Unutar nje bit će smješten auditorij za gotovo 18.000 gledatelja, koji će moći uživati u interaktivnim predstavama, dojma osnaženoga zaslonom koji će biti postavljen u gotovo svih 360°.

U novoj areni ubuduće će biti organizirane predstave, borilački mečevi (Zuck i Musk – čekamo vas), kao i ostali atraktivni događaji. Međutim, i prije otvorenja, planiranoga za 29 rujna i koncerta irske rock skupine U2, ova velika “prizemljena kugla” svojom vanjštinom privlači pozornost. Naime, cijela je vanjska površina građevine službenog naziva The Sphere at The Venetian Resort prekrivena najvećim LED zaslonom na svijetu.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr