Apolitični

Najveći festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi stiže u Hrvatsku

We Make Future (WMF) International Roadshow je globalna mreža međunarodnih događanja organiziranih u svrhu dijeljenja ideja i znanja iz područja inovacija, poduzetništva, startupova i digitalnih tehnologija. Cilj im je okupiti najbolje startupove iz cijeloga svijeta, predstaviti ih i omogućiti im sudjelovanje na We Make Future festivalu u Riminiju. 

Prvo izdanje hrvatskog WMF International Roadshowa održat će se u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) 31. ožujka 2022. godine. Ovaj međunarodni događaj organiziraju Talijansko-hrvatska gospodarska komora i ICE – Talijanski institut za vanjsku trgovinu (ITA AGENCIJA) u partnerstvu sa ZICER-om. Ulaz je slobodan uz obaveznu prethodnu registraciju.

WMF – najveći festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi, u organizaciji Search On Media Group, dolazi u Hrvatsku. Zagreb je druga stanica putovanja koje će obuhvatiti 12 zemalja na čak 5 kontinenata sa svrhom jačanja globalne suradnje i dijeljenja ideja u digitalnom, društvenom i poduzetničkom sektoru.

Prijave su otvorene do 29. ožujka 2022. godine ili do popunjena mjesta.

Cijeli članak možete pročitati na: lidermedia.hr

Foto: Pixabay