Apolitični

Najbolji streaming servisi za filmove i serije

Iako ne u okolnostima koje nam se osobito sviđaju, ostanak doma u karanteni sada ne mora biti tako naporan. Pred vama je golemi svijet mogućnosti i zabave i ako niste tip za gaming, postoji niz fenomenalnih streaming servisa za filmove, serije, dokumentarce i stand up komediju. Ako imate noviji televizor, za najjače servise imate dedicirane aplikacije, a Netflix na većini daljinskih upravljača ima i svoju posebnu tipku. Pa, s obzirom da je upravo Netflix postao svojevrsni sinonim za streamanje serija i filmova krenimo od njega 

Netflix

Netflix koji je 1997 godine počeo kao tvrtka koja je preko interneta iznajmljivala filmove zajedno s personaliziranim preporukama što sljedeće iznajmiti, jedan je od glavnih protagonista koji su zabili čavao u lijes DVD kulture.

HBO GO

HBO je američka premium televizijska mreža koja je osnovana 1972. godine. Svoju ekspanziju u SAD-u ima do sredine devedesetih godina prošlog stoljeća, no pravi proboj s kojim smo i mi na ovim prostorima osvijestili postojanje HBO GO dogodio se 1999. godine kada je krenulo prikazivanje

Amazon Prime video

Amazonov prime video premium servis nudi i 4K video i HDR mogućnosti te također nudi dosta originalnih sadržaja, no ukupna biblioteka ipak zaostaje za Netflixom.

Pickbox NOW

Hrvatski odgovor na moćne američke servise za kojima ipak dosta zaostaje ponudom sadržaja je Pickbox NOW.

RTL play

Besplatna streaming usluga RTL televizije RTL Play uz njihove originalne programe poput informativnog i reality emisija nudi i podosta filmova i serija.

HRTi

HRTi omogućuje gledanje programa Hrvatske radio televizije na mobilnim iOS i Android platformama te na internetskom browseru.

Cijeli članak možete pročitati na: vidi.hr

Foto: Pixabay