Apolitični

Najbolji hrvatski DJ-i zajedno u projektu kojim pomažu najteže stradalima u potresu

“Morning Glory” prva je zajednička pjesma hrvatskih DJ-a Petra Dundova i Ilije Rudmana koja izlazi na humanitarnoj kompilaciji

Dva ponajbolja hrvatska DJ-a i producenta Ilija Rudman i Petar Dundov 1. veljače izdaju prvu zajedničku pjesmu “Morning Glory”, koja će se naći na kompilaciji “Healing Sounds – Croatia Earthquakes Relief Project” u izdanju PDV Recordsa, od koje će sav prihod otići na račun Fonda 5.5 zaklade Solidarna.

Inače, kompilacijski album “Healing Sounds” sadrži mahom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku. Uz Rudmana i Dundova, tu će biti i pjesme koje su pripremili Andrea LjekajAntonio ŽužaDisrupted ProjectEgolessFabris AudioInsolateIvan KomlinovićJan Kinčl & Regis KattieKodinKooladeLe Chocolat NoirLaseechMicroslavQwertyPEZNTRFMNSergej SnoozeVRH i Zarkoff.

Skupa s objavom prve pjesme s kompilacije započet će i prednarudžbe za izdanje. Drugi najavni singlovi dalje će se objavljivati kroz veljaču i ožujak, dok je objavljivanje kompilacije planirano za ponedjeljak, 22. ožujka, na prvu godišnjicu zagrebačkog potresa. Kompilacija će tog dana biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: PRESS Cover projekta ”Healing Sounds”, dizajnirao Luka Vucić