Apolitični

NAJBOLJA ZABAVA NA JADRANU: Makarska postaje središte zabave i sporta

Od 30. svibnja do 5. lipnja Makarska postaje središte zabave i sporta. Vrhunski izvođači, kazališne predstave, izložbe, Kids Day – program turnira WTA Makarska Open hosted by Valmar nikad nije bio atraktivniji

Prvi put u Makarskoj, ali u velikom stilu! Turnir WTA Makarska Open u suradnji s Gradom 30. svibnja koncertom Big Banda i Zdenke Kovačiček otvara WTACity.

Glavni makarski trg najljepša je kulisa za vrući ljetni ritam koji očekuje sve ljubitelje tenisa, Makarane i njihove goste.

Funky House Night uz DJ-a Tonija Juranovića rezervirana je za 31. svibnja, Black Coffee nastupa 1. lipnja, New Gondoliers 2. lipnja, Noa & Tour de Funk 3. lipnja, a 4. lipnja nakon polufinala na pozornici u središtu Makarske zaplesat će KUD Jedinstvo, slijedi koncert popularnog Mjesnog odbora i gosta iznenađenja.

Nakon završnice u nedjelju WTACity zatvara se nastupom Ischariotzckyja. Mislilo se i na najmlađe, oni će uživati u svom danu 1. lipnja od 10:30 također na glavnom trgu.

Sve the date, od 30. svibnja do 5. lipnja i dođite u Makarsku. Bit će to najljepši uvod u dalmatinsku ljetnu sezonu.

Ulaznice za WTA  

Cijena dnevnih ulaznica se kreće od 20 kn do 50 kn. U ponudi je i tjedna (turnir) ulaznica za sve dane po cijeni od 60 kn. Najjednostavnije i najbrže ih je kupiti online u sustavu Croatia Tickets na linku 

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay