Apolitični

Najavljen je 3. Open season fest u Puli

Nakon trogodišnje stanke Incognito Agency ponovno organizira glazbeno događanje „3. Open Season Fest“. Za razliku o prethodnih godina, ovogodišnje izdanje festivala podijeljeno je na dva vikenda – 03. i 04. lipanj i 10. i 11. lipanj 2022. g. – tijekom kojih će publiku zabavljati i svojom glazbom oduševljavati ukupno 5 regionalnih renomiranih umjetnika i glazbenih sastava: Vlatko Stefanovski, Massimo, Hladno pivo, Ida Prester & Lollobrigida, ABOP (After je bolji od partija).

Koncerti će se održati u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre, na otvorenom, na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Puli.

PROGRAM PO DANIMA

U petak, 03. lipnja 2022., nakon 8 godina nesviranja u Puli, na pozornicu pulskog Kaštela sa svojim bendom popet će se makedonski virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski.

Ulaznice za koncert Vlatka Stefanovskog svi zainteresirani će moći kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 120,00 kn.

U subotu, 04. lipnja 2022. pozornicu preuzimaju karizmatična Ida Prester & Lollobrigida. Iste večeri, 04. lipnja 2022., na pulskom Kaštelu nastupit će i zagrebački glazbenici okupljeni pod imenom ABOP (After je bolji od partija).

Ulaznice za koncert Ide Prester & Lollobrigida te zagrebačkog ABOP-a svi zainteresirani će moći kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 80,00 kn.

U petak 10. lipnja 2022. u sklopu velike turneje “Mali krug velikih ljudi” na pozornicu će se popeti hrvatski umjetnik Massimo sa svojim bendom vrhunskih muzičara.

Ulaznice za koncert Massima svi zainteresirani će moći kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 130,00 kn.

Subota, 11. lipnja 2022., posljednji dan festivala „3. Open Season Fest“, rezerviran je za proslavu 35-og rođendana Hladnog piva!

Ulaznice za ovaj rođendanski spektakl Hladnog piva svi zainteresirani će moći kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 100,00 kn.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay