Apolitični

Najavljen Infobip Shift: Dolazi više od 4 tisuće developera i IT stručnjaka, uključujući i zvijezde tech industrije

Čak više od 4 tisuće developera i IT stručnjaka uključujući i goste iz SAD-a, Skandiranje i Australije najavilo je dolazak na Infobip Shift. Ova najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe održat će se u Zadru, u ŠC Višnjik 19. i 20. rujna, a obilježit će je bogat program i produkcija, ali i nikada veći broj stranih posjetitelja, govornika i kompanija.

Infobip Shift ove će godine zauzeti svih pet dvorana Višnjika, u kojima će se smjestiti šest pozornica na kojima će nastupiti više od 60 govornika. Globalni karakter ovogodišnjeg Infobip Shifta ne očituje se samo u broju stranih posjetitelja, već i u kompanijama čiji će predstavnici sudjelovati na konferenciji poput Microsofta, Cisca, Googlea, ali i brojnih developerskih kompanija čija rješenja oblikuju budućnost industrije.

Tako će, primjerice, u programu sudjelovati predstavnici najveće svjetske investicijske banke Goldman Sachs, američkog investicijskog fonda Palm Drive, ali i mnogi drugi investitori iz svih dijelova Europe jer smo prepoznali manjak investicija kao nešto na čemu moramo izričito raditi. Rastući globalni karakter Infobip Shifta otvara brojne mogućnosti za razvoj startup ekosustava u Hrvatskoj i vjerujem kako će ih ove perspektivne kompanije znati iskoristiti, istaknuo je Nikola Pavešić, direktor Infobipovog Startup Tribea.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Infobip Shift