Apolitični

Najava važnijih nadolazećih događaja u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji

Najava važnijih nadolazećih događaja u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji

· Božićno primanje za ravnatelje osnovnih i srednjih škola te predškolskih ustanova kod splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Marina Barišića održalo se u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine, u 11 sati, u dvorani sv. Ivana Pavla II. u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu (Poljana kneza Trpimira 7).

· Bračno i obiteljsko savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije priređuje duhovnu obnovu za hrvatske branitelje i njihove obitelji u subotu 16. prosinca u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 16 sati. Adventsku duhovnu obnovu predvodi don Boris Vidović.

· Povodom nadolazećih blagdana splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić tradicionalno na četvrtu nedjelju došašća, a ove godine na treću nedjelju došašća 17. prosinca pohodi južni dio Splitsko-makarske nadbiskupije. Nadbiskup će predvoditi euharistijsko slavlje u 10.30 sati u katedrali sv. Marka.

· Adventsku duhovnu obnovu za redovnice grada Splita i okolice, nadbiskup Marin Barišić održat će u nedjelju, 17. prosinca s početkom u 16 sati u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu.

· Nadbiskup će podijeliti rješenja o dodjeli Caritasove stipendije za studente i učenike srednjih škola u ponedjeljak, 18. prosinca u 20 sati u prostorijama Caritasa nadbiskupije Split.

· Splitsko-makarski nadbiskup dr. Marin Barišić predstavit će svoju božićnu poruku za medije u utorak, 19. prosinca u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu u 10.30 sati.