Apolitični

Nagrade i nastupi atraktivne Splićanke L. Bačić

 

Lidija Bačić dobitnica je preko 20 glazbenih nagrada u svega nekoliko godina, što pokazuje da je jedna od naših najboljih pjevačica. Nakon 3 studijska albuma, čvrsto je zauzela svoju poziciju na hrvatskoj glazbenoj sceni, a posljednjih godina se okrenula zabavnoj glazbi, što je donijelo brojne nastupe širom Hrvatske i šire regije.
Iznenadila je sve fanove objavivši pjesme „Prokleto dobro ljubiš” i „Sat otkucava” za koje je snimila i spotove. Sjajan je ekipa oko mene ističe Lidija i dodaje da tekst novih pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za ‘Sat otkucava’ Natko Smoljan, a za pjesmu „Prokleto dobro ljubiš” glazbu je napisao Denis Dumančić. Na aranžmanu je radio Igor Ivanović, spotove je uradio Dario Radusin, a pjesmama se predviđa uspon na domaćim glazbenim ljestvicama.

– Jako sam uzbuđena što su ovih dana izašle moje dvije pjesme. Zašto dvije? To je novogodišnji poklon svim mojim fanovima koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od mene. Odlučila sam ih iznenaditi i počastiti s dvije sjajne pjesme. „Prokleto dobro ljubiš” je moćna pjesma koja me osvojila na prvu. Puno žena će se u njoj pronaći. „Sat otkucava” je pjesma koja će obilježiti mnoge izlaske i provode s društvom. Pojačajte na najjače i uživajte – poručila je Lidija Bačić.

Uživajte!

Više u kategoriji: Glazba; Život
Izvor i foto: facebook.com
D. Šabić, mag. nov.