Apolitični

NADOLAZEĆA GLAZBENA IZDANJA U 2023. GODINI

Glazbeni portal Ultimate Classic Rock predstavio je popis najuzbudljivijih novih glazbenih izdanja koja nas očekuju u 2023. godini.

’72 Seasons’ predstavlja prvi album Metallice od 2016. godine, kada objavljuju ‘Hardwired… to Self-Destruct’. Novi album bavi se tematikom trauma iz djetinjstva i načinom na koji one utječu na ostatak naših života. Također će obuhvaćati suradnje s bendovima kao što su Pantera, Mammoth WVH i Greta Van Fleet.

Iggy Pop vraća se na scenu u velikom stilu s albumom ‘Every Loser’ na kojem surađuje s bubnjarom benda Red Hot Chili Peppers, Chadom Smithom, te s Duffom McKaganom iz Guns N’ Rosesa.

Nadolazeći ‘čistokrvni rock album’ Stevea Vaija pod nazivom ‘Vai/Gash’ sadrži snimke nastale u suradnji s pjevačem Johnnyjem ‘Gashom’ Sombrettom koje datiraju iz 1991. godine.

Najnoviji dodatak u Bob Dylanovom ‘Bootleg Serijalu’ je set od pet CD-a, tj. deset LP-ja, pod imenom ‘Fragments – Time Out of Mind Sessions’, koji će se fokusirati na snimke iz 1996.-97. godine. Set će također sadržavati i dva diska alternativnih snimaka, zajedno s jednim diskom live nastupa.

Cijeli članak i pšopis svih izdanja možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay