Apolitični

Na tržište je stigla čudesna injekcija koja nas dovodi korak do vječne mladosti

Poput imaginarne tabletice koja bi poboljšala sve stanice u tijelu, stvarna injekcija biostimulatora kolagena doslovce zaustavlja starenje kože. O toj inovaciji koja vraća čvrstoću i kvalitetu, ali bez pretjeranog volumena lica, piše estetski kirurg Aleksandar Milenović.

Estetski kirurzi poput mene već godinama, otkad postoji ova grana medicine, traže čarobni štapić. Spoznali smo da je ključ estetske medicine u nekoj sistemskoj priči – da nam treba jedna mala tabletica kojom ćemo poboljšati sve naše stanice u organizmu. Takvo nešto još nismo otkrili, ali upravo smo došli korak bliže tajni vječne mladosti i ljepote.

U Hrvatskoj je prije mjesec dana predstavljena Sculptra, originalan i jedinstven biostimulator kolagena s Poli-L-Laktičnom kiselinom (PLLA) koja se više od 30 godina koristi u medicinskim proizvodima i dokazano je sigurna. Edukaciju za apliciranje Sculptre prošao sam u izraelskom Tel Avivu i čast mi je biti jedan od prvih liječnika u našoj zemlji koji može svojim klijenticama otkriti tajnu vječne mladosti. Sculptra je transformirala beauty industriju i zauvijek promijenila svijet injektivnih preparata jer nam je omogućila da održavamo isti nivo kolagena kako bismo zaustavili starenje.

Cijeli članak možete pročitati na: gloria.hr

Foto: Pixabay