Apolitični

NA SVJETSKI DAN GLAZBE EXIT FESTIVAL ZAOKRUŽIO PROGRAM

Na Svjetski dan glazbe, 21. lipnja, EXIT festival je finiširao cjelokupan program, zaokruživši jedno od svojih najjačih izdanja.

Video koji je također danas objavljen pokazuje kako snaga novosadskog festivala leži, i u vodećim svjetskim zvijezdama, i u njegovoj glazbenoj raznovrsnosti, kojoj važan doprinos daje čitav niz bina i zona. Za razliku od većine drugih velikih europskih manifestacija, Exitove brojne bine su eklektičan, multižanrovski spoj, u kojem će se naći gotovi svi suvremeni glazbeni pravci, od najvećih globalnih hitova do underground elektronske muzike, od klasičnog rock zvuka do žestokih heavy metal i punk riffova, od old school hip hopa, pa sve do trapa, drum’n’bassa, reggae, latino i svjetske etno muzike.

Prvi među najboljima koji će od 7. do 10. srpnja kročiti na Petrovaradinsku tvrđavu su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih. Aktualne cijene ulaznica za ovogodišnji EXIT, zbog ogromnog interesa i potražnje, na snazi će biti najkasnije do petka, 24. lipnja, do kraja dana.

AKTUALNE CIJENE FESTIVALSKIH ULAZNICA SAMO DO 24. LIPNJA

Zbog rekordne potražnje, aktualne cijene ulaznica vrijede samo do 24. lipnja, ili ranije do isteka zaliha.

U prodaji su jednodnevne, četverodnevne i VIP ulaznice te festivalski kamp. Cijene jednodnevnih iznose 220 kn za četvrtak, subotu i nedjelju, te 235 kn za petak, kada su u ponudi i fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 325 kn. Cijene četverodnevnih iznose 490 kn, uz uštedu od 50% u odnosu na finalnu cijenu.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online na stranicama Entrio.hr-a i na stranicama EXIT festivala.

Cijeli članak i cjeli popis možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: exitfest.org