Apolitični

Na Netflix je stigla dugoiščekivana serija o Wednesday Addams

Tim Burton ponovno se vraća na teren koji mu je itekako dobro poznat. Naime, upravo on je redatelj nove Netflixove serije u čijem je središtu misteriozna obitelj Addams. Riječ je o spin-off seriji koja prati priču prepoznatljive Wednesday, kćeri ove popularne goth obitelji, a koja je naslovljena upravo prema njoj. Redateljeva mračna i vizualno dojmljiva estetika jedan je od ključeva predviđenog uspjeha serije.

Mračna i sarkastična djevojčica

U glavnoj ulozi mračne djevojčice Wednesday nalazi se glumica Jenna Ortega. U dugoočekivanoj seriji se također pojavljuju proslavljena Catherine Zeta-Jones, potom Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez i Jamie McShane. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci, koja je filmskoj verziji utemeljila ovaj lik.

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadnaravnog, ali će biti prilagođena svim uzrastima gledatelja. Školarka Wednesday će u seriji pokušati iskoristiti svoje nevjerojatne sposobnosti kako bi se obračunala s mračnim događanjima koja su se krenula odvijati u cijelom gradu.

Cijeli članak možete pročitati na: journal.hr

Foto: Youtube screenshot