Apolitični

Na CMC festival u Vodicama dolaze pjevačke zvijezde

Približavanjem lipnja raste interes za ovogodišnjim CMC festivalom u Vodicama, jednom od najpopularnijih domaćih festivala na kojem ove godine nastupa 31 izvođač. Podsjetimo, Festival Vodice 2016. održava se 10. i 11. lipnja na dvije pozornice u gradu, a ovih dana je imao i svoje službeno predstavljanje u Zagrebu kao bi se javnost na vrijeme mogla pripremiti i s njim upoznati. Na predstavljaju su bili direktor festivala i CMC televizije Mario Kovač, urednica CMC televizije i kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, voditeljica CMC televizije Ana Radišić te dogradonačelnik Vodica Luka Lipić.
CMC festival jedinstveno je mjesto na kojem se okupljaju hrvatski glazbenici na poziv matičnih izdavačkih kuća, a ove će godine na njemu zapjevati: Amel Ćurić, Ante Cash, Begini, Bobo Knežević, Crvena jabuka i Klapa Puntamika, Danijela Martinović, Dražen Zečić, Emilija Kokić, Emina Arapović, E.T., Iva Ćurić, Ivan Zak, Ivana Kovač, Ivica Bago, Jasmin Stavros & Barabe, Kim Verson, Klapa Cambi Kaštel Kambelovac, Klapa Godimenti, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Leteći odred, Magazin, Maja Šuput, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Klapa Intrade, Neda Ukraden, Nina Donelli, Nives Celzijus, Tonči & Madre Badessa i Željko Bebek.
– Festival uspješno surađuje s velikim brojem radio i TV postaja, medijskih pokrovitelja, bez čijeg sudjelovanja cijeli ovaj projekt ne bi bio moguć. – potvrđuju organizatori, te dodaju kako će prvi dan festivala, 10. lipnja, obilježiti veliki koncert izvođača čije će se ime tek saznati, a na pozornici na trgu ispred pošte nastupit će najpoznatije klape i tamburaški sastavi te bend Kumovi.
Drugi dan, 11. lipnja, rezerviran je za revijalni CMC festival na kojem će ove godine nastupiti čak 31 izvođač. Voditelji programa bit će Ana Radišić i Dalibor Petko. Večer na glavnoj pozornici nastavit će se atraktivnim koncertom izvođača o kojem ćemo nešto više saznati na sljedećoj konferenciji za novinare. Nakon revijalnog dijela CMC festivala, publiku će na drugoj pozornici zabavljati Igor Delač sa svojim bendom, a uz mnoštvo popratnih sadržaja te tradicionalni After party CMC festivala očekuje se zabava do ranih jutarnjih sati.
Svi ste pozvani u Vodice na CMC festival Vodice 2016.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: grad-vodice.hr, facebook.com